Nou canal de WhatsApp del Col·legi

Creació d’un nou canal de WhatsApp «Delineants Barcelona»

Des de la Junta de Govern del Col·legi de Delineants de Barcelona, us anunciem la creació d’un nou canal de comunicació a través de WhatsApp que servirà per fer-vos arribar les novetats, notícies i tota aquella informació que sigui d’interès per als col·legiats d’una manera més immediata i assegurar-nos així que no se us escapi cap actualització.

Pensem que és un reforç a totes les altres formes de comunicació que ja fem servir: web, email, xarxes socials…

Així mateix, mantindrem el grup de WhatsApp com a canal més informal per compartir idees, suggeriments o qualsevol altra comunicació no tan formal.

Parleu amb secretaria per a sol·licitar l’enllaç d’accés al canal.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies
Share via
Copy link
Powered by Social Snap