INSCRIPCIÓ PERIT JUDICIAL COM A DELINEANT

El Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya ha iniciat el procés d’actualització de llistes dels delineants disposats a actuar com perits davant els òrgans judicials de Catalunya durant el 2023, tant en el cas de la llista que preveu la Llei d’Enjudiciament Civil (Articles 341 i sef. LEC), com la llista de perits per atendre els supòsits que disposa l’Ordre JUS/419/2009 (supòsits d’fici i de justicia gratuïta).

La inscripció com a perit és voluntària i gratuïta però requereix que tinguis disponibilitat per si et truca un òrgan judicial, acceptar l’encàrrec. En el cas que et truquin i no puguis (per baixa médica, jubilació, molta feina, etc.) será necessari que ho comuniquis al Col·legi.

El Col·legi elabora aquesta llista a petició del Departament de Justícia, però no intervé en a qui es designen els encàrrecs judicials: correspon als propis òrgans jurisdiccionals.

Els col·legiats/des que volgueu constar en aquest llistat ho podeu fer, abans del 29 de desembre, enviant un email a ventanillaunica.bcn@ccdtspcat.org, indicant les següents dades:

  1. Dades de contacte (Nom, cognoms, núm. de col·legiat, correu electrònic, telèfon, DNI i adreça postal).
  2. Especialitat en la que tens experiència.
  3. Àmbit d’actuació (equival a la zona on estaries disposat a actuar).

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies
Share via
Copy link
Powered by Social Snap