Oferta de treball #2212-002

Delineant d’Edificació – Sabadell

Dades

SectorArquitectura
Tipus tècnicDelineant d’Edificació
TitulacióT.S. Projectes d’Edificació i Obra Civil
PoblacióSabadell

Necessitats i condicions

Experiència D’un a cinc anys
Contractació Autònom de suport
Tipus JornadaComplerta
HorariTorn partit
IdiomesCAT i ESP
Salari Brut/Any

Software

SoftwareAutoCAD, OFFICE
Altres

Descripcions i comentaris

Descripció del Lloc de treballNecessitem delineant per redacció de projectes, principalment de reforma, obra nova unifamiliar i en menys mesura petits plurifamiliars, també tramitem comunicacions i llicències d’activitats.
ComentarisL’horari pot ser flexible, necessitem presencialitat al despatx, tot i que es pot fer teletreball puntualment.
Som un despatx petit i ens podem adaptar fàcilment i posar-nos d’acord en horaris, teletreball, etc.
Evidentment rebria el suport tècnic necessari a l’hora de fer la feina, som tècnics amb experiència (arquitecte i aparellador), per tant no necessitem una gran experiència, tot i que sí un bon domini de les eines pròpies de la feina: autocad, office, etc. i voluntat i ganes de treballar en equip.

Si t’interessa aquesta oferta, posa’t en contacte amb nosaltres.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies
Share via
Copy link
Powered by Social Snap