Oferta de treball #2210-005

Delineant Industrial – Viladecavalls

Dades

SectorSidero-metàl·lurgic
Tipus tècnicDelineant Industrial
TitulacióTécnic Superior Diseny en Fabricació Mecànica
PoblacióViladecavalls

Necessitats i condicions

Experiència D’un a cinc anys
Contractació Indefinit
Tipus JornadaJornada complerta
HorariTorn partit
IdiomesCAT, ESP, ANG i FRA
Salari Brut/AnyDe 25.000 € a 30.000 €

Software

SoftwareAUTOCAD, INVENTOR, SOLIDWORKS i OFFICE
Altres

Descripcions i comentaris

Descripció del Lloc de treballNecessitem incorporar una persona a l’equip que, amb coneixements i experiència en interpretació de plànols, treballi de la mà de l’actual responsable comercial per activar tot el tema de recepció, confecció de comandes segons petició clients, seguiment i tancament de les comandes.
Una persona orientada a client i amb capacitat per fer “acció comercial” per ampliar la cartera de projectes (no anar a porta freda sinó via contacte inicial online i després treballar les oportunitats al presentar propostes de feina i pressupost),
La persona ha de ser bilingüe en català i castellà, parlat i escrit, i com que volem reactivar la nostra presència al mercat francès valoraríem molt que conegui la llengua francesa i coneixements d’anglès.
Ha de tenir coneixements d’autocad, solidworks o inventor i demanem formació com a delineant o CFGS equivalent perquè afavorirà l’acompliment de les responsabilitats del lloc.
Una persona que sigui usuari avançat d’office, coneixedor de les xarxes socials i inquiet per estar al dia amb les noves tecnologies, especialment les que ajuden a estar en contacte amb clients i les eines pels plànols.
Cerquem una persona que a banda de fer la tasca més tècnica amb les comandes tingui facilitat per establir relacions sòlides amb els clients i clara orientació al servei i els resultats, capaç de treballar en equip i de ser polivalent en una PIME.
Una persona resolutiva, organitzada, pro activa, amb habilitat negociadora, que aporti capacitat d’escoltar i de comunicar, facilitat per l’aprenentatge i l’adaptació al canvi.
ComentarisEstem en un canvi generacional i la persona que s’incorpori, a futur, si desenvolupa fortes capacitats comercials, pot convertir-se en el responsable de l’àrea comercial, per això es pensa en una persona que pugui tenir recorregut de creixement.
Oferim contracte indefinit, lloc de treball presencial a Viladecavalls, horari partit de 8 a 13 i de 15 a 18 i salari fix competitiu i ajustat a l’experiència i habilitats aportades.
A l’empresa ens dediquem al tall de xapa per làser, plegats, mecanitzats i soldadura i estem situats a Viladecavalls.
Tenim reptes de creixement interessants. Cerquem una persona que tingui un desplaçament en temps i cost raonable, doncs la posició és presencial i amb horari partit

Si t’interessa aquesta oferta, posa’t en contacte amb nosaltres.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies
Share via
Copy link
Powered by Social Snap