#Eleccions2022 | Coneix als Candidats: Cristian Jordan Herrero

Ens hem assegut amb Cristian Jordan Herrero, Candidat a Vocal en les Eleccions que celebrarem en el Col·legi el pròxim 26/04/2022 i l’hem enfrontat al nostre qüestionari per saber més d’ell.

Nom:Cristian
Cognoms:Jordan Herrero
Edat:45 anys
Titulació:Tècnic Superior en Projectes de Edificació,
Tècnic Superior en Projectes d’Obra Civil
Tècnic Superior en Desenvolupament de Projectes Urbanístics i Operacions Topogràfiques,
Tècnic Superior en Eficiència Energètica i Energia Solar Tèrmica
Postgrau en Direcció Urbanística
Any de titulació:2008
Any de col·legiació:2014
Activitat professional:eGara Topografia

1 Defineix-te breument. ¿Qui és Cristian?

Sóc una persona molt natural, nascuda a la població de Terrassa a l’any 1976, delineant que ha cursat diferents cicles formatius de Grau Superior de diferents especialitats: Edificació, Obra Civil, Topografia i Eficiència Energètica, que desenvolupa la meva activitat professional de forma autònoma mitjançant la meva empresa eGara Topografía, que en els meus principis professionals vaig tenir el suport del Col·legi Professional de Delineants de Barcelona i ara intento traslladar la meva experiència i el meu coneixement als nous col·legiats.

2 Digues tres virtuts que tens i algun defecte: el que més t’agrada i el que menys.

Com a virtuts, diria que la constància i el treball metòdic són característiques de la meva forma de ser, actuar i treballar.

Com a defectes, l’excés de confiança en les persones que, en ocasions, m’ha comportat alguna no massa bona experiència.

3 ¿Per què t’has presentat al càrrec de Vocal? ¿Què t’ha animat?

Fa 4 anys, al 2018, vaig començar aquesta etapa com a Vocal de la Junta de Govern del Col·legi de Barcelona dins del projecte encapçalat per en Sergio (el nostre Degà), i tinc la satisfacció d’haver format part d’un equip de companys que estem tirant endavant la professió, malgrat els mals moments que ens ha tocat viure, així que el desig és el de continuar aportant i sumant a la professió.

4 ¿Què pots aportar tu al Col·legi? ¿Què t’agradaria fer?

Des de la meva experiència amb més de 20 anys d’experiència professional i amb 4 anys com a Vocal de la Junta de Govern del Col·legi (delegat de protecció de dades del Col·legi), seguir impulsant i donant a conèixer el nostre Col·legi als nous tècnics superior en projectes per a consolidar el canvi que la nostra corporació ha començat en aquesta última legislatura.

5 Per últim, aquí tens el teu «paràgraf d’or»: demana el vot als col·legiats

Als companys i a les companyes us diria que voteu, que participeu en aquest procés electoral, en aquestes eleccions que per primera vegada s’han presentat amb candidatures individuals que ha possibilitat la participació de més col·legiats, la meva candidatura és la continuïtat de la satisfacció de formar part d’un projecte que està intentant col·locar el delineant/tècnic superior on es mereix, des de la constància us demano el vostre vot per poder seguir treballant per la nostre professió.

6 Y acabem amb la pregunta més important del qüestionari, la pregunta #DeliBeers: la truita, ¿amb ceba o sense ceba?

Eterns debats aquests de les truites amb o sense ceba…. el pa amb tomàquet o sense tomàquet, el peix amb llimona o sense llimona, la carn crua, al punt, cremada… doncs bé, el millor sense cap mena de dubte és la companyia i l’acompanyament per a totes elles i per suposat, la truita.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies
Share via
Copy link
Powered by Social Snap