#Eleccions2022 | Coneix als Candidats: Rut Cuscó Artigas

Ens hem assegut amb Rut Cuscó Artigas, Candidat a Vocal en les Eleccions que celebrarem en el Col·legi el pròxim 26/04/2022 i l’hem enfrontat al nostre qüestionari per saber més d’ell.

Nom:Rut
Cognoms:Cuscó Artigas
Edat:42 anys
Titulació:T.S. Desenvolupament de
Projectes Mecànics
Any de titulació:2003
Any de col·legiació:2018
Activitat professional:Delineant d’obra civil

1 Defineix-te breument. ¿Qui és Rut?

Nascuda l’any 1979 en un petit poble de l’Alt Penedès, filla d’un mecànic industrial i una mare modista, ambdós alpinistes; la segona de tres germans tots dedicats al món del manteniment industrial. Amb aquest entorn he crescut treballant i estudiant temes relacionats amb la mecànica, el ferro, les eines i els projectes mecànics.

2 Digues tres virtuts que tens i algun defecte: el que més t’agrada i el que menys.

M’agrada aprendre, sóc molt observadora, pee tant, sempre vaig amb les antenes obertes captant i processant informació. L’observació em permet detectar opinions diferents a les meves, fet que fa que em consideri algú amb la ment molt oberta. I com a defecte tinc unes contradiccions molt marcades.

3 ¿Per què t’has presentat al càrrec de Vocal? ¿Què t’ha animat?

Em presento a Vocal perquè és una manera de veure, comprendre i conèixer el funcionament intern del Col·legi. Ja que és un càrrec polivalent, podré aprendre i aportar més.

4 ¿Què pots aportar tu al Col·legi? ¿Què t’agradaria fer?

Puc aportar una visió atípica o diferent de com tocar alguns temes, segons la meva experiència. M’agradaria millorar la comunicació, explicar quina és la professió de delineant, apropar-ho als estudiants indecisos, ensenyar què és el Col·legi. Arribar allà on no s’ha arribat… i anar descobrint que cal mantenir i que cal seguir-hi sumant. I, òbviament, donar visibilitat a les dones delineants.

5 Per últim, aquí tens el teu «paràgraf d’or»: demana el vot als col·legiats

Benvolgut col·legiat, et demano que em votis perquè vull aportar un aire renovat a la Junta, he cursat estudis variats, he treballat en sectors i empreses molt dispars, fet que pot enriquir el rumb que porta el Col·legi. Sóc dona i també és important, perquè jugo un paper de pes en la visibilització de la dona en un sector molt masculí. Les futures delineants els hi falten referents contemporanis, com en el seu dia, na Leonor Ferrer Girbau ja va obrir camí i cal que les noves generacions seguim avançant en temes d’igualtat.

6 Y acabem amb la pregunta més important del qüestionari, la pregunta #DeliBeers: la truita, ¿amb ceba o sense ceba?

La pregunta més complicada de respondre del qüestionari és òbviament el tema de la ceba, apartant irrisorietats com podria ser divagar sobre l’inici dels inicis entre si l’origen del tot prové d’una gallina o d’un ou, personalment, em decanto cap a una truita amb ceba. Espero i desitjo que aquesta última opinió gastronòmica acabi de convèncer als col·legiats més indecisos i vegin que una dona delineant, amb estudis de manteniment industrial, producció per mecanització, projectes mecànics i comunicació pot aportar quelcom interessant al Col·legi.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies
Share via
Copy link
Powered by Social Snap