#Eleccions2022 | Coneix als Candidats: Pedro Pérez Jiménez

Ens hem assegut amb Pedro Pérez Jiménez, Candidat a Vocal en les Eleccions que celebrarem en el Col·legi el pròxim 26/04/2022 i l’hem enfrontat al nostre qüestionari per saber més d’ell.

Nom:Pedro
Cognoms:Pérez Jiménez
Edat:56 anys
Titulació:T. S. en Projectes Urbanístics i Operacions Topogràfiques | T. S. en Projectes d’Edificació
Any de titulació:2010 | 2015
Any de col·legiació:2010
Activitat professional:Delineant, encarregat d’obra i assistent per a peritatges judicials

1 Defineix-te breument. ¿Qui és Pedro?

Nascut a terres de Tarragona. L’any 1965, el mes de desembre. Vaig créixer a la província de Barcelona, al municipi de Cornellà de Llobregat, on vaig realitzar els meus primers estudis tant bàsics com especialitzats de Formació Professional, iniciant, en aquesta etapa, la meva línia professional, que per circumstàncies alienes, no vaig poder acabar, però sense allunyar-me d’aquest objectiu, vaig desenvolupar perfils de treballs propers a la professió, tals com treballs en edificació, en processos de materials d’acabats per a la construcció, etc.
Amb el pas dels anys, i una altra vegada per circumstàncies alienes, se’m va presentar l’oportunitat i vaig rependre allò que vaig deixar en el seu moment, podent acabar el que al seu dia vaig iniciar.

A dia d’avui, complint part d’aquesta idea inicial, ho he aconseguit i em sento satisfet, ja que faig cada dia la feina que m’agrada.

2 Digues tres virtuts que tens i algun defecte: el que més t’agrada i el que menys.

Totes tres són virtuts i defectes alhora: responsable, insistent i resolutiu.

3 ¿Per què t’has presentat al càrrec de Vocal? ¿Què t’ha animat?

M’he presentat per aquest càrrec per la meva necessitat de donar suport a la professió que desenvolupo.

4 ¿Què pots aportar tu al Col·legi? ¿Què t’agradaria fer?

Puc aportar el meu temps i el meu estímul personal. Ajudar i donar suport a les necessitats del Col·legi, i a les necessitats dels col·legiats, ja que jo també les he tingut.

5 Per últim, aquí tens el teu “paràgraf d’or”: demana el vot als col·legiats

Mai he sabut demanar per a mi, per tant demano per a tu.

6 Y acabem amb la pregunta més important del qüestionari, la pregunta #DeliBeers: la truita, ¿amb ceba o sense ceba?

Sempre en ceba, ja que ara la ceba es fa amb capes.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies
Share via
Copy link
Powered by Social Snap